skip to Main Content
Trobada De Seguiment De La Primera Beca Granés Fundació I IDIBGI

Trobada de seguiment de la primera Beca Granés Fundació i IDIBGI

La primera Beca Granés Fundació i IDIBGI ha arribat al seu equador i per aquest motiu s’ha fet una trobada de seguiment del projecte. L’objectiu de la investigació, que es va iniciar fa dos anys, és trobar les causes que generen la discapacitat física i cognitiva provocada per l’esclerosi múltiple. Un fet que permetria millorar els tractaments i la qualitat de vida dels pacients afectats per aquesta malaltia.

El receptor de la primera Beca Granés Fundació i IDIBGI és l’investigador Albert Miguela, que gràcies a la beca es va poder incorporar al grup de recerca en Neurodegeneració i Neuroinflamació de l’IDIBGI, liderat pel doctor Lluís Ramió i Torrentà, cap de Neurologia dels hospitals Trueta de Girona i Santa Caterina del Parc Hospitalari Martí i Julià de Salt.

A la reunió de seguiment l’investigador Albert Miguela ha presentat la feina feta durant aquests dos anys de feina. La investigació està tenint resultats prometedors, que es presentaran al final del període de recerca.

Les beques són una iniciativa entre Granés Fundació i l’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona i tenen la finalitat de contractar joves investigadors/es que s’incorporen als grups de recerca de  l’IDIBGI per al foment de la recerca en l’àmbit de la discapacitat.

 

Back To Top