skip to Main Content
Tothom Al Teatre. Segon Cap De Setmana De Representacions.

Tothom al teatre. Segon cap de setmana de representacions.

El proper dissabte 1 i diumenge 2  de juny a la sala La Planeta de Girona, teniu l’oportunitat de disfrutar amb el teatre d’Escenaris Especials i la seva nova estrena: LOVE. Música en directe, un local de jazz fosc i solitari, i on hi apareixen les mil percepcions, experiències i vivències entorn a l’amor i les diferents maneres d’estimar.

Ens fa il.lusió col.laborar amb Escenaris Especials i veure’n els resultats. L’associació fa teatre amb persones amb exclusió social, treballant la memòria, l’expressió de les emocions, les habilitats socials o l’autoestima a través d’exercicis d’art dramàtic.

Subscrivim les paraules d’Escenaris Especials quan escriuen: “Pensem que el teatre ha de ser comunitari, que l’escenari ha d’incloure tots els punts de vista per tal de crear nous referents i nous discursos. Si els espectacles teatrals reflectissin la diversitat que existeix a la nostra societat, la cultura s’enriquiria i esdevindria una eina útil per transformar la realitat. No es tracta de donar veu a les persones amb diversitat funcional, sinó orelles a la resta”

Aquí podeu llegir el llibret de l’espectacle i us animem a visitar la web d’Escenaris Especials: www.escenarisespecials.com

Sala La Planeta de Girona

LOVE I: Dissabte 1 de juny a les 11.30 h
LOVE II: Dissabte 1 de juny a les 18 h
LOVE III: Diumenge 2 de juny a les 11.30 h

Consulteu el llibret sencer de l’espectacle.

Back To Top