skip to Main Content
Tallers Per A Famílies Amb La Fundació Estany

Tallers per a famílies amb la Fundació Estany

A Granés Fundació coorganitzem amb la Fundació Estany els tallers per a famílies amb infants amb discapacitat. Aquest és un espai de trobada on les famílies puguin compartir situacions i experiències del dia a dia i donar-se suport mútuament.

Aquest primer trimestre del curs 2022/2023 hem acompanyat les següents xerrades i tallers:

  • Taller per a famílies. RECONCILI’AT AMB LES DIFICULTATS DELS TEUS FILLS I FILLES, a càrrec d’Anna Rosa Martínez Prat. Aquest taller ha constat de tres sessions amb diferents objectius: Generar vivències que permetin prendre consciència de les barreres internes, prendre consciència dels recursos de què disposen per superar aquestes  barreres i proporcionar eines que els permetin fer els canvis que desitgin i entrar en contacte amb la seva joia interior, aquell espai de calma que mai no es pertorba, per vivenciar-lo, per tornar-hi en aquells moments en què els calgui.
  • Xerrada per a famílies online. TEA I HÀBITS D’AUTONOMIA, a càrrec de Lucila Oberlander, on s’ha parlat de com fer un acompanyament de les persones TEA perquè tinguin un creixement sa i adaptat a les seves necessitats

I per acabar el cicle de xerrades d’aquest 2022, el dia 13 de desembre acollirem:

  • Xerrada per a famílies. TRASTORNS DE CONDUCTA: Eines de suport conductual positiu, amb Laia Campo López. Una xerrada per reflexionar sobre les conductes disruptives, les seves possibles causes, com podem entendre a la persona i com buscar respostes i solucions a través de tècniques de suport conductual positiu.
    INSCRIPCIONS
Back To Top