skip to Main Content

Dijous 15 de setembre 11h: Segueix en directe la presentació a Barcelona del primer Informe de la situació de les persones amb discapacitat intel·lectual a Catalunya


Dincat i Granés Fundació presenten l’Informe de la situació de les persones amb discapacitat intel·lectual a Catalunya, informe impulsat per Dincat i Granés Fundació.

En el cas de Barcelona, l’acte de presentació es realitzarà el dijous 15 de setembre a les 11 h. a la Sala d’actes del Col·legi de Periodistes de Catalunya.

A l’acte hi intervindrà:

  • Carles Campuzano, director de Dincat
  • Laura Masferrer, directora gerent de Granés Fundació
  • Anna Figueras, secretària d’Afers Socials i Famílies
  • Ariadna Fitó, autora/coordinadora de l’Informe

La presentació a Girona serà el dia 21 de setembre a les 18 h. a l’auditori de la Biblioteca Carles Rahola (c. Emili Grahit, 4C, Girona). A l’acte hi intervindrà Carles Campuzano, director de Dincat, Laura Masferrer, directora gerent de Granés Fundació, Anna Figueras, secretària d’Afers Socials i Famílies, Ariadna Fitó, autora/coordinadora de l’Informe, Hermínia Ordeix, membre de la Junta Directiva de Dincat Comissió Girona, i Marta Ferres i Dionisio Lozano, testimonis en primera persona. Farà de moderadora la periodista Marta Espar.

 

Durant la presentació tindrem ocasió de compartir amb tots vosaltres els principals resultats i les conclusions d’aquest estudi, el primer que es fa de manera tan exhaustiva i detallada en el sector de la discapacitat intel·lectual.

Han estat mesos de molta feina, però estem molt satisfets amb el resultat final i podem dir que, gràcies a aquesta recerca, tenim una panoràmica de la situació de la discapacitat intel·lectual en els diversos àmbits de vida del col·lectiu.

Partint de la Convenció dels Drets de les Persones amb Discapacitat l’informe recopila dades objectives que ens mostren tendències, percepcions i voluntats de les persones amb discapacitat intel·lectual i les seves famílies, a la vegada que s’inclouen reflexions a partir de l’expertesa d’acadèmics i professionals del sector on s’identifiquen els grans reptes que cal abordar per orientar les polítiques públiques adreçades al col·lectiu.

Back To Top