skip to Main Content
A Principis Del 2023 Es Presentarà A Girona La Pel·lícula «Bailar La Locura»

A principis del 2023 es presentarà a Girona la pel·lícula «Bailar la Locura»

«Bailar la Locura» és un documental que explora els límits entre la «normalitat» i la bogeria, i que explica la història de tres ballarines de dansa contemporània que es reuneixen uns dies amb tres noies amb un diagnòstic de malaltia mental per reflexionar juntes sobre com es viu el tractament i la recuperació.  L’audiovisual s’ha realitzat amb el suport de diferents entitats i institucions, entre elles Granés Fundació.

D’aquesta experiència en fan una coreografia de dansa contemporània per expressar tota aquesta reflexió a través de la dansa i lluitar contra els prejudicis i l’estigma que sovint rodeja aquestes malalties i fa que les persones que les viuen s’aïllin.

El documental es va guanar el Premi del Públic el passat octubre al festival Chorescope de dansa, i ha quedat finalista al DOC.España, secció competitiva de la Semana Internacional de Cine de Valladolid.

«Bailar la locura» és un documental de referència per conscienciar sobre les malalties mentals, i que es presentarà a principis del 2023 a Girona.

Back To Top