skip to Main Content
Presentació Del Llibret De La 1a Jornada De Salut Mental I Discapacitat Intel·lectual

Presentació del llibret de la 1a jornada de Salut Mental i Discapacitat Intel·lectual

27 de gener de 2022 a les 17:30 h
a la Sala d’actes del Parc Hospitalari Martí i Julià de Salt

Presentació dels continguts de la Jornada de discapacitat intel·lectual i salut mental, que va tenir lloc el 14 de maig de 2021 i que va comptar amb la participació de professionals de la Xarxa Especialitzada en Salut Mental per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual – SESMDI / UHEDI, estesa arreu del territori català. Hi van participar més de tres-cents inscrits professionals d’entitats socials, de serveis socials bàsics i especialitzats, de medicina d’atenció primària, especialitzada i hospitalària.

Amb l’objectiu que el coneixement generat en aquest jornada quedi recollit i es pugui estendre entre els professionals del sector, s’ha decidit publicar un llibret on es recull i posa a disposició de tothom el contingut sintetitzat de les diferents intervencions a la Jornada.

Ja us podeu inscriure a la presentació de la publicació que es durà a terme en format presencial i per streaming el proper 27 de gener de 2022 a les 17:30 h a la Sala d’actes del Parc Hospitalari Martí i Julià de Salt:

    En cas d'assistència virtual s'enviarà el correu abans de la jornada

Back To Top