skip to Main Content
Més De 400 Persones Participen A La Presentació Del Documental Bailar La Locura

Més de 400 persones participen a la presentació del documental Bailar la locura

El tres actes que s’han fet per presentar el documental “Bailar la Locura”, codirigit per Marta Espar i Maiol Virgili, han acollit mes de 400 persones. El documental narra la història de tres ballarines de dansa contemporània que es reuneixen uns dies amb tres noies amb un diagnòstic de trastorn mental per reflexionar juntes sobre com es viu el tractament i la recuperació.

L’audiovisual s’ha realitzat amb el suport de diferents entitats i institucions, entre elles Granés Fundació. Per presentar el film, Granés Fundació va organitzar un cinefòrum el dijous 26 de genre al Cinema Truffaut, on després de la projecció es va realitzar un cinefòrum amb Marta Espar i Maiol Virgili, codirectors del documental, Alba Coll i Montse Àlvarez, protagonistes del documental, i Laura Masferrer, directora de Granés Fundació

També es va organitzat un dansafòrum amb l’espectacle “J-AhO! II”, que inspira el documental el diumenge 29 de gener al Centre Cultural La Mercè.  “J-AhO! II” és una peça de dansa que sorgeix d’una reflexió sobre el límit entre el seny i la bogeria, i s’ha creat conjuntament amb persones que han viscut o viuen algun tipus de trastorn mental, buscant experiències reals que aportin veracitat. Després de l’espectacle es va dur a terme el dansafòrum, on hi van intervenir les ballarines Amaiur Luluaga, Clàudia Gomez i Montse Àlvarez, Marta Espar i Maiol Virgili, codirectors del documental, i Laura Masferrer.

També s’han exhaurit les entrades a la projecció de «Bailar la Locura» al cinema Truffaut el dimarts 31 de gener. S’ha programat una nova sessió a la mateixa sala per la primera quinzena de febrer.

Back To Top