skip to Main Content
Més De 300 Persones Participen En La Doble Proposta De “Bailar La Locura” I “J-AhO! II” A Banyoles

Més de 300 persones participen en la doble proposta de “Bailar la locura” i “J-AhO! II” a Banyoles

La doble proposta artística impulsada per Granés Fundació i l’Ajuntament de Banyoles va ser tot un èxit. L’activitat es va celebrar el dissabte 4 de novembre i va aplegar més de 300 persones entre la projecció del documental “Bailar la locura” i l’espectacle de dansa “J-AhO! II”.

La primera activitat de la tarda va ser la projecció de “Bailar la locura”, codirigit per Marta Espar i Maiol Virgili. L’audiovisual es va projectar a l’Auditori de l’Ateneu de Banyoles i havia exhaurit prèviament les entrades. El documental explica la història de tres ballarines de dansa contemporània que estan creant una peça de dansa sobre els límits de la bogeria i contacten amb tres noies amb diagnòstic psiquiàtric perquè participin en el seu procés de creació.

Després de la projecció l’acció es va traslladar a la Plaça Major de Banyoles que es va emplenar per veure l’espectacle de dansa “J-AhO! II Qui està boig, tu o jo?”. Les ballarines Clàudia Gómez, Amaiur Luluaga i Montse Àlvarez van oferir una captivadora actuació que va permetre trencar prejudicis en l’àmbit de la salut mental. Al final els assistents van poder gaudir d’un col·loqui on van intervenir les tres ballarines, Marta Espar i Maiol Virgili, codirectors del documental, i Laura Masferrer, directora-gerent de Granés Fundació.

Algunes imatges de la jornada:

 

Back To Top