skip to Main Content
La Salut Mental I La Discapacitat Intel·lectual Centre D’unes Jornades A L’Hospital De Sant Joan De Déu De Lleida

La salut mental i la discapacitat intel·lectual centre d’unes jornades a l’Hospital de Sant Joan de Déu de Lleida

El proper 2 de febrer de 2023, es faran unes jornades de presentació del llibret “Salut Mental i Discapacitat Intel·lectualde Granés Fundació  i de la Societat Catalana de Psiquiatria i Salut Mental, i el fulletó La Salut Mental és cosa de tothom és cosa de tothom de Dincat; a l’Hospital de Sant Joan de Déu de 10 a 11:30h de Lleida.

L’acte està dirigit a professionals sanitaris de la xarxa de salut mental no especialitzada. Els materials pretenen sensibilitzar al sector sanitari sobre les especificitats de la salut mental del col·lectiu de persones amb discapacitat intel·lectual que habitualment són atesos a aquesta xarxa i d’altres dispositius sanitaris no especialitzats, i també a altres professionals sanitaris i del sector social. La jornada també es difondrà a través d’streaming.

L’acte comptarà amb una taula inaugural amb la participació d’ALLEM, Sant Joan de Déu, Societat Catalana de Psiquiatria i Salut Mental, Aspros, Granés Fundació i Dincat. A continuació es presentaran els materials de “Salut mental i discapacitat intel·lectual” a càrrec d’un representant de Sant Joan de Déu i “La salut mental és cosa de tothom” a càrrec d’Israel Belchi de Dincat.

L’acte també inclou una taula d’experiències en primera persona amb la participació d’una professional i una persona amb discapacitat intel·lectual d’Aspros i Sant Joan de DéuI finalment l’acte clourà amb un torn de preguntes.

PROGRAMA

10 A 10.15 h – Benvinguda i taula inaugural
A càrrec de Societat Catalana de Psiquiatria i Salut Mental, Sant Joan de Déu Terres de Lleida, Fundació Aspros i Salut Mental Catalunya – Terres de Lleida.

10.15 a 10.50h – Presentació dels materials

  • 2n Llibret Diàlegs Granés Fundació: “Salut Mental i Discapacitat Intel·lectual”.
    Presentat per Sant Joan de Déu Terres de Lleida
  • Fulletó “La salut mental és cosa de tothom.”
    Presentat per Federació Dincat.

10.50 a 11.15h – Taula d’experiències
Amb testimonis de Fundació ASPROS, Sant Joan de Déu Terres de Lleida i Salut Mental Catalunya – Terres de Lleida.

11.15 a 11.30h – Torn de preguntes

11.30 a 11.40h – Cloenda

A càrrec de Granés Fundació, Dincat Federació i Federació ALLEM.

Les inscripcions es poden fer a través del següent enllaç.

Back To Top