skip to Main Content
IDIBGI Reconeix El Compromís A La Recerca De Granés Fundació Durant El Sopar Dels Miralls

IDIBGI reconeix el compromís a la recerca de Granés Fundació durant el Sopar dels Miralls

El passat divendres 15 de març es va celebrar la quarta edició del Sopar dels Miralls, el sopar solidari per recolzar la recerca biomèdica de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona Dr. Josep Trueta (IDIBGI). Durant la vetllada l’IDIBGI va reconèixer el compromís i el suport a la recerca a persones i organitzacions que donen suport a la investigació del centre de recerca biomèdica.

Granés Fundació va ser una de les entitats que va rebre aquest reconeixement com a impulsora de les Beques Granés Fundació. Aquest programa de beques ha permès fins a dia d’avui la contractació de dos joves investigadors, l’Albert Miguela i la Melissa Samaniego, que s’han incorporat als grups de recerca de l’IDIBGI de l’àmbit de la discapacitat. Actualment n’hi ha dues en marxa: una de les beques investiga les causes que generen la discapacitat física i cognitiva provocada per l’Esclerosi Múltiple. L’altra beca estudia un tractament innovador de fòbies en persones amb autisme utilitzant Realitat Virtual Immersiva.

El president de Granés Fundació, Raimon del Moral, va ser l’encarregat de recollir la placa d’agraïment i va afirmar que “Les Beques Granés Fundació uneixen les nostres dues finalitats: aconseguir la millora de les condicions de vida de les persones amb discapacitat i donar suport als joves en els seus estudis especialitzats, en aquest cas en la investigació de la seva tesi doctoral”. També va voler posar en valor la tasca d’IDIBGI “com a institució referent i pròpia del nostre territori, i al seu equip humà gràcies al qual la seva activitat de recerca és cada vegada més gran i té més impacte en la nostra societat.”

Durant el Sopar dels Miralls també es va premiar Galetes Trias i La Salle Santa Coloma de Farners. En una iniciativa conjunta, Galetes Trias posa a la venda una capsa solidària que dissenya i promou l’alumnat de l’institut en el marc d’un projecte educatiu. També hi col·labora Vanessa Nueda, creadora del blog El crep de mi vida, que participa al projecte compartint amb l’alumnat el seu procés oncològic.

Una vetllada per emmirallar-se

A la quarta edició del sopar solidari que es va celebrar al Mas Solà de Santa Coloma de Farners hi van participar més de 230 assistents. El Sopar dels Miralls va comptar amb la presència de 24 personalitats en les quals els comensals es van poder emmirallar per seguir-ne l’exemple: Toni Arbonès, Antoni Bassas, Pilarín Bayés, Jordi Bosch, Marta Bosch, Ramon Brugada, Magda Carlas, Josep Maria Fonalleras, Helena Garcia Melero, Martí Gironell, Àngels Gonyalons, Fotis Katsikaris, Tomàs Molina, Niño-Becerra, Laia Palau, Ada Parellada, Martí Peraferrer, Josep Puigbó, Edmon Roch, Lluís Roura, Raquel Sans, Glòria Serra, Jordi Villacampa i Vicenç Villatoro.

Back To Top