skip to Main Content
Granés Fundació Assisteix A La Preestrena De “5-2=7”, El Documental Sobre Sordceguesa Amb El Que Hem Col·laborat

Granés Fundació assisteix a la preestrena de “5-2=7”, el documental sobre sordceguesa amb el que hem col·laborat

Granés Fundació ha col·laborat a través del mecenatge en la realització del documental sobre sordceguesa “5-2=7”. Després de 5 anys de producció i d’atravessar diversos entrebancs econòmics, el projecte de la productora banyolina Multisignes ja és una realitat gràcies a les aportacions aconseguides a través de la plataforma Verkami i a l’esforç de tot l’equip implicat.

Així ho han pogut constatar els centenars de persones que van assistir a la preestrena el 19 de juliol a l’Auditori Ateneu de Banyoles i el 25 de juliol al Centre Cívic Clariana de Barcelona. Totes elles han pogut gaudir de la presentació del documental de la mà dels seus codirectors, Anna Maria Martín i David Riera, que tenien molt clar que amb “5-2=7” volien visibilitzar una discapacitat poc coneguda.

A través del testimoni de persones amb sordceguesa, així com de les persones del seu entorn i dels diversos professionals que els acompanyen en el seu dia a dia, l’espectador pot conèixer de més a prop aquesta realitat en un documental on el llenguatge de signes és la ‘llengua materna’.

No obstant, “5-2=7” és accessible per a tothom: compta amb audiodescripció, subtitulació i interpretació també en llengua de signes. Una oportunitat única per aprofundir en com “oferir a cada persona els recursos possibles perquè gaudeixi de la màxima autonomia possible“, en paraules del director David Riera.

Volem desitjar molts èxits a aquesta producció, l’estrena de la qual està prevista per al mes de desembre de 2019. No us la perdeu!

 

Back To Top