skip to Main Content
Granés Fundació Acull Un Acte De La Marató Sobre Malalties Minoritàries

Granés Fundació acull un acte de la Marató sobre malalties minoritàries

El proper dimecres 11 de desembre a les 19:00h la seu de Granés Fundació acullirà un col·loqui a la sala d’actes de l’entitat (carrer Països Catalans,116). A la taula rodona hi participaran testimonis que ens parlaran en primera persona sobre la seva experiència amb les malalties minoritàries. L’objectiu és prendre consciència d’unes patologies que tot i no despertar l’atenció necessària a l’opinió pública, les administracions i la indústria farmacèutica cada cop afecten a més persones.

La iniciativa neix de la Taula de Salut Comarcal, i l’organitza l’Ajuntament de Banyoles amb la col·laboració de l’Àrea de Benestar Social del Consell Comarcal del Pla de l’Estany i de Granés Fundació.

La Marató de TV3
El diumenge 15 de desembre d’11 a les 13h tindrà lloc el gruix d’activitats previstes a Banyoles per recaptar fons per la Marató de TV3. Estan previstes actuacions musicals i de dansa a la Plaça Major de Banyoles, que aniran a càrrec de diverses formacions de l’Escola Municipal de Música de Banyoles, la Coral Veus de l’Estany, l’Esbart Dansaire Fontcoberta, l’Escola de Ballet Clàssic Concepció Gratacós, el Batxillerat Artístic de l’Institut Josep Brugulat, Les Marin i la Banda Balca. Les persones que vulguin fer el donatiu per la investigació de les malalties minoritàries trobaran guardioles als comerços de la ciutat i el dia del actes per la Marató de TV3.

Back To Top