skip to Main Content
Gimcana Omple Els Buits Per La Inclusió

Gimcana Omple els buits per la inclusió

El divendres 3 de desembre és el Dia Internacional de les persones amb discapacitat. Amb motiu de la celebració, l’Associació Banyoles Comerç i Turisme i la Taula de la Discapacitat del Pla de l’Estany han posat en marxa una gimcana titulada ‘Omple els buits per la inclusió’.

Del 3 de desembre fins al 3 de gener, hi haurà exposats uns plafons en deu comerços, bars i restaurants del centre de la ciutat de Banyoles. En aquests es mostren deu reivindicacions que fan les persones amb discapacitat per tal de poder gaudir d’una vida normalitzada. L’objectiu de la gimcana és trencar amb els prejudicis que es tenen sobre el col·lectiu.

Les persones que vulguin participar podran demanar als establiments la butlleta de la gimcana per tal d’emplenar les 10 frases amb les reivindicacions que consten en els plafons. Un cop omplerts tots els buits, es podrà entregar la butlleta a l’oficina de Cal Moliner (Plaça Major, 36), abans del 3 de gener. Entre tots els participants es farà un sorteig de tres lots amb productes de les entitats de la Taula de la Discapacitat i de l’Associació Banyoles Comerç i Turisme. Les deu primeres persones que entreguin la butlleta obtindran un obsequi.

Cartell Gimcana Omple els Buits per la inclusió. Del 3 de desembre al 3 de gener. Banyoles

 

Back To Top