skip to Main Content
“Ets CAPAÇ De Canviar? Les Barreres Me Les Poses Tu”

“Ets CAPAÇ de canviar? Les barreres me les poses tu”

El 3 de desembre és el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. La Taula de la Discapacitat del Pla de l’Estany ha posat en marxa la campanya “Ets CAPAÇ de canviar? Les barreres me les poses tu”. Forma part de les diverses difusions que s’han realitzat durant tot l’any en el marc de la campanya “La diversitat ets tu”.

“Aparco en places reservades per a discapacitats, serà un moment”, “Pobreta, aquesta nena que va amb cadira de rodes” o “No vull llogar el pis a persones amb discapacitat” són alguns exemples d’actituds cap a les persones amb discapacitat que poden semblar inofensives, però que són totalment discriminatòries.

L’objectiu de la campanya és canviar la mirada paternalista i excloent que té la ciutadania cap a les persones amb discapacitat, i normalitzar una manera més de ser, reconèixer el seu dret a ser més autònoms i a gaudir d’una vida amb igualtat de condicions que la resta de la societat té.

Per tal que aquest missatge arribi s’han organitzat dues accions. Una d’elles és una exposició que es podrà visitar fins al 18 de gener, a l’Espai Eat Art de la Fundació Lluís Coromina de Banyoles. I en segon lloc el dijous 3 de desembre a les 22 h s’estrenarà, per Banyoles TV, el reportatge “Ets capaç de canviar?”.

Informació del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. Pla de l’Estany, 2020

Back To Top