skip to Main Content
Col·laborem De Nou Amb La ‘Trobada De Famílies Amb Infants Amb Discapacitat Del Pla De L’Estany’ El Proper 10 De Juny

Col·laborem de nou amb la ‘Trobada de Famílies amb infants amb discapacitat del Pla de l’Estany’ el proper 10 de juny

A la seu de Granés Fundació hem acollit la primera trobada de famílies amb infants amb discapacitat del Pla de l’Estany  que ha promogut Fundació Estany. Aquesta activitat, vol ser un espai natural de trobada on les famílies puguin conèixer-se, parlar, compartir situacions i experiències del dia a dia, i donar-se suport mútuament. Sempre amb l’objectiu d’assolir una bona qualitat de vida pels seus fills i filles.

Després de les dues primeres edicions, amb una quinzena de participants, els passats dies 2 i 20 de maig, la bona valoració de la iniciativa ha afavorit la seva continuïtat amb una tercera trobada que tindrà lloc el dilluns 10 de juny, de 19 a 21 h a les instal·lacions de Granés Fundació.

De nou, la Fundació Estany posarà a disposició de tots aquells/es que hi vulguin assistir un servei gratuït de personal de suport pels infants que es pot sol·licitar al 972 57 66 30 o bé per correu electrònic a info@fundacioestany.cat.

És un plaer oferir un espai que contribueixi a crear aquest vincle de proximitat que afavoreix la lluita pels drets d’aquestes famílies i els dels seus fills i filles. Desitgem que els fruits de l’espai de trobada siguin molts.

“Si caminem junts, serà més senzill”.

 

Back To Top