skip to Main Content
Cicle De Xerrades “Autisme En Primera Persona”, Els Dies 3, 22 I 31 De Març

Cicle de xerrades “Autisme en primera persona”, els dies 3, 22 i 31 de març

El Servei Educatiu del Pla de l’Estany en col·laboració amb la Fundació Estany i el suport de Granés Fundació i la Diputació de Girona ha organitzat un cicle de xerrades on els protagonistes són les persones amb autisme, els seus familiars i docents. Les activitats es faran els dies 3,17 i 31 de març amb testimonis que conviuen amb l’autisme dia a dia.

El cicle està dividit en tres sessions centrades a detallar com és la vida per a una persona amb autisme, per als seus familiar i quin és el rol que han de tenir els docents. La primera mirada és a càrrec de Raquel Montllor, professora d’anglès i educadora social diagnosticada amb autisme.

El 22 de març*, Desirée Parra, Sonia Muñoz, Silvia Portero i Maite Rodrigo aportant la visió de les famílies com a mares de fills amb autisme de diferents edats. I per últim, el dia 31 es podrà escoltar el testimoni d’Abraham Tusell, que és mestre de primària i ha exercit com a professor de suport i tutor a l’escola Pere Calders.

La sessió del dia 3 de març serà en format virtual i els dies 22* i 31 de març de forma presencial a la seu de Granés Fundació i també en línia.

* La sessió del 17 de març s’ha traslladat al 22 de març degut a la vaga dels centres educatius

 

 

Back To Top