skip to Main Content
Ajuts Per Fer Front A La Covid-19 Per A Persones I Famílies Amb Discapacitat Del Pla De L’Estany

Ajuts per fer front a la Covid-19 per a persones i famílies amb discapacitat del Pla de l’Estany

A Granés Fundació donem suport a diferents persones i famílies ateses per la Fundació Estany que treballa amb i per a les persones amb discapacitat intel·lectual i les seves famílies i la Fundació Autisme Mas Casadevall, dedicada a donar suport a persones joves i adultes amb trastorns de l’espectre autista, per les repercussions que ha provocat la crisi del coronavirus.

Suport a famílies
També ens hem posat d’acord amb diferents entitats del Pla de l’Estany, per donar un suport a famílies que tenen un membre amb algun tipus de discapacitat i que els hagi afectat per algun motiu el COVID-19, tant siguin afectacions de salut com econòmiques. Aquestes famílies que rebran el suport han estat detectades per les entitats del Pla de l’Estany i amb la coordinació dels serveis socials de la comarca.

Els objectius de Granés Fundació són els de treballar i participar en projectes dirigits a l’atenció i inclusió de les persones amb discapacitat, així com en la formació i recerca per a joves amb l’objectiu que cadascuna pugui assolir el seu propi projecte de vida. Per aquest motiu la Fundació, davant els problemes que ha provocat el COVID-19, decideix donar suport a les entitats, amb l’objectiu final d’incentivar les capacitats, tant dels seus usuaris com les de les mateixes entitats.

Back To Top