skip to Main Content
Acompanya’m, Un Projecte Innovador D’atenció Al Menor

Acompanya’m, un projecte innovador d’atenció al menor

La Unitat Acompanya’m és un centre terapèutic i educatiu per a nois i noies menors de 18 anys que presenten trastorns mentals d’elevada complexitat associats a vulnerabilitat clínica, familiar i/o social.

El projecte es va crear el 2018, sent la primera unitat terapèutica educativa i residencial per a infants i joves amb trastorns de salut mental greus d’Espanya.

La Unitat Terapèutica disposa de 30 places i ofereix atenció integral i interdisciplinària de forma coordinada amb els serveis educatius i socials, així com tractaments intensius i personalitzats, tot considerant els factors biològics, cognitius i psicosocials de l’infant i l’adolescent.

Atén casos que estan sota la tutela de la Generalitat de Catalunya , així com infants que estan amb els progenitors i requereixen una atenció especialitzada d’elevada intensitat. El temps d’ingrés i tractament psicoeducatiu és de 9 a 18 mesos.

Granés Fundació vam poder conèixer de prop el projecte Acompanya’m durant la jornada de treball del Consell Assessor i del Patronat de la Fundació. Moltes gràcies a Sant Joan de Déu per la vostra acollida i per la bona feina!

Jornada de treball Consell Assessor i Patronat Granés Fundació

Back To Top