skip to Main Content

  El contingut de la Jornada es centrarà en un diàleg obert en streaming que es podrà seguir i participar a www.granesfundació.org.

Prèviament s’haurà realitzat un Focus Group amb experts.

  Diàleg / 18.30 h

ponents-02

Laura Masferrer / Presentació
Directora gerent de Granés Fundació. Llicenciada en història. Directora/gerent en entitats socials des de l’any 2003, treballant en processos de transformació per a la inclusió social de persones amb discapacitat, de famílies, d’infants i de joves. En el marc d’àmbits diversos com l’esport, la recerca, l’emprenedoria, l’educació, l’habitatge o l’àmbit comunitari.

Joan Vehils / moderador
Periodista esportiu de gran trajectòria vinculat a la premsa i la televisió esportiva. Director del diari Sport des del 2007, director del Periodico de Catalunya (2003-2007), director de RadioSport (2000-2005), entre d’altres.

Xavier González
CEO del Comitè Paralímpic Internacional (2004-2019). Actualment treballant com a consultor. Va iniciar la seva carrera professional al Comitè Olímpic Internacional al 2002 com a director d’enllaç dels jocs paralímpics i es va convertir en director general del Comitè Paralímpic Internacional (IPC) el 2004. Anteriorment havia ocupat càrrecs directius en els comitès organitzadors dels Jocs Paralímpics de Barcelona 1992, Atlanta 1996, Sydney 2000 i va ser director general dels Jocs Paralímpics d’Hivern de Salt Lake 2002.

Enric Blesa
Director general de Special Olympics Espanya reconegut per la seva gran labor com el millor dirigent professional de l’esport 2016 per l’Associació Catalana de Dirigents de l’Esport.

Ramon Lamiel
Gerent de l’Institut Municipal de persones amb discapacitat de l’Ajuntament de Barcelona des de l’any 2013. Persona compromesa i vinculada a l’àmbit social. Des dels seus inicis ha tingut diferents càrrecs directius a la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona.

Focus Grup

ponents-02

Laura Masferrer / Presentació
Directora gerent de Granés Fundació

Maria Pallisera / moderadora
Professora del Departament de Pedagogia de la Universitat de Girona i coordinadora del Grup de Recerca en Diversitat. Investigació col·laborativa i inclusiva amb persones amb discapacitat intel·lectual sobre temes relacionats amb els seus drets (vida independent, educació, participació i inclusió).

Xavier González
CEO del Comitè Paralímpic Internacional (2004-2019). Actualment treballant com a consultor.

Enric Blesa
Director del Comitè Special Olímpic Espanyol Special Olimpic.

Ramon Lamiel
Gerent de l’Institut de Discapacitat de l’Ajuntament de Barcelona.

Jordi Morales
Esportista d’elit de Tennis Taula amb una llarga trajectòria que l’ha portat a aconseguir les medalles de bronze i plata als Jocs Paralímpics d’Atenes ’04 i Londres ’12. Campió mundial durant els anys 2010, 2014 i 2018. Al 2018 va ser guardonat com a millor esportista paralímpic de l’any en tennis de taula per les ittf awards.

Ingrid Lafuente
Gerent de la Federació Esportiva Catalana Paralítics Cerebrals (FECPC) des de 1998 i formadora i responsable de projectes a l’entitat per afavorir la inclusió social a través de l’esport. Professora associada a la UB – Facultat d’educació especialista en Educació Física Inclusiva i Activitat Física i esport adaptat i assessora en diferents projectes d’àmbit local i autonòmic i estatal relacionats amb la integració i la inclusió en l’àmbit de l’esport federat.

Josep Oriol Martínez
Metge especialitzat en esport paralímpic, vinculat als Jocs de Barcelona ’92, Beijing ‘08, Vancouver ‘10, London ‘12 i Sochi 2014 com a metge en Cap, membre del Comitè Antidopatge i president del Comité Mèdic del Comitè Paralímpic Internacional fins l’any 2014. Professor especialista en esport inclusiu de la Universitat Ramon Llull – Blanquerna des de l’any 2001 i president del Comitè Científic de la “Conferencia Internacional sobre Deporte Adaptado”, en les seves tres edicions CIDA 03, CIDA 07 i CIDA 2011.

GRANÉS FUNDACIÓ

info@granesfundacio.org
972 001 001
Av. Països Catalans 116
Banyoles 17820

Amb el suport tècnic de:
Advance Inspiring Social Innovation

Back To Top